De kunst van samen dromen en doen

poster ouderkind
De zomervakantie is begonnen! Tijd voor ontspanning voor jezelf en je gezin. Samen met je kind een kunstwerk maken én je dromen ontdekken... dat kan deze zomer bij DreamArt.

Vind je schilderen en tekenen leuk, én wil je samen met je kind iets ondernemen. Schrijf je dan in voor deze bijzondere tweedelige workshop. Ook geschikt om met je 'hangende' puber te doen. ( bij genoeg aanmeldingen wordt er een aparte sessie met ouders & pubers gehouden)

Kunst, Dromen Ontdekken & plezier.

Deze serie van twee workshops zet de band tussen jou en je kind centraal. Bovendien krijg je een tastbaar symbool mee van deze gezamenlijk ontdekkingsreis: een kunstwerk waarin alle uitkomsten visueel inzichtelijk zijn. Een reis vol leuke opdrachten, spannende technieken en kleurrijke materialen.

Wat: een serie van 2 workshops voor ouder & kind samen

Wie: ouders en kinderen vanaf 7 jaar

Data workshops:

sessie 1 | dinsdag 25 & donderdag 27 augustus 10.00 - 11.30 uur

De workshops worden volgens de richtlijnen van RIVM uitgevoerd en zijn geheel coronaproof.

Locatie: Clubhuis H.C.C. Groen-Geel, Buurtweg 122, Wassenaar

Prijs: € 225,- per koppel, meerprijs extra kind €55,-  (per ouder maximaal 2 kinderen)

Inbegrepen: Materiaal, koffie/thee/ limonade. Er wordt gewerkt met duurzame en hoogwaardige materialen.

Begeleiding: twee ervaren begeleiders die hun sporen hebben verdiend in loopbaangeleiding, kunst, persoonlijke ontwikkeling, onderwijs en ouder/kind projecten

Je kunt je hier aanmelden.

Gun je zelf en je kind een moment om weer eens stil te staan bij jullie dromen, dingen waar je blij van wordt en wensen die je wellicht al lang geleden hebt opgegeven. Raak geïnspireerd door elkaar, door de uitnodigende omgeving en de stap voor stap opdrachten. Samen met je kind deel je je wensen, verlangens, die de basis vormen van jullie gezamenlijk kunstwerk. Je gaat de deur uit met een huppeltje van blijdschap. Deze inspiratie workshop is een kadootje aan jezelf en je kind. Je gaat elkaar gegarandeerd anders leren kennen en het is bovenal heel erg leuk om te doen.

Het klinkt misschien raar de combinatie van kunst & persoonlijke ontwikkeling, maar ze gaan op een heel natuurlijke manier samen in deze workshops. Door samen iets doen, iets te creëren, ontstaat interactie. En deze interactie is de motor voor de ontdekkingsreis die leidt naar je diepere drijfveren, kwaliteiten, inspiratiebronnen en dromen. We maken hierbij gebruik van bewezen technieken, zoals Learning Dreams en kernkwadranten. Tel hierbij een ervaren en persoonlijke begeleiding op en je krijgt de sleutels in handen voor een grote gezamenlijke sprong voorwaarts!

Programma:

Workshop 1:

  • Verbindende opdrachten ouder – kind om elkaar op een andere/betere manier te leren kennen
  • Ontdekken van je eigen en elkaars drijfveren en inspiratiebronnen.
  • Begin met het kunstwerk

Workshop 2:

  • Verdere verdieping van de band ouder – kind
  • Ontdekken van je eigen en elkaars kwaliteiten en dromen.
  • Vervolmaken van het kunstwerk

Inbegrepen:

  • Alle materialen: werkbladen, beeldmateriaal, materiaal voor het kunstwerk zoals paneeltjes en verf.
  • Koffie, thee en limonade
  • Begeleiding van twee ervaren begeleiders die hun sporen hebben verdiend in loopbaangeleiding, kunst, persoonlijke ontwikkeling, onderwijs en projecten met ouders en kinderen.

Er wordt gewerkt met duurzame en hoogwaardige materialen. Na afloop krijg je het kunstwerk met daarin de weerslag van het hele proces mee naar huis!

DreamArt is een samenwerking van Stichting KunstVerbind en De Droomclub. Zie www.kunstverbind.nl en www.dedroomclub.nl

Je kunt je hier aanmelden.