Geen zin in school, niet weten wat je wil. Of je loopt over van de ideeën, het is chaos in je hoofd, maar hebt geen idee hoe je zaken moet aanpakken. Niet echt lekker in je vel. Verveling. Geen motivatie. Niet of nauwelijks naar buiten kunnen. Het leven lijkt stil te staan, ook voor jongeren. Dit Learning Dreams Droom Ontdek Doe Dagboek biedt uitkomst.

jongerenboek 555x370


Dit Learning Dreams Droom Ontdek Doe Dagboek helpt jou om richting te geven aan je eigen toekomst. Te ontdekken wat je leuk vindt om te doen. Het boek neemt je stap voor stap mee om zelf vorm te geven aan je dromen en je nieuwsgierigheid. Met dit boek ga je op onderzoek uit, probeer je je (ongekende) talenten uit, ontdek je nieuwe kanten van jezelf of krijgen bekende wensen eindelijk een plekje. Door gerichte vragen, en creatieve opdrachten word je stap voor stap mee genomen in de wereld van – met een mooi woord - persoonlijke groei en ontwikkeling.


Aan de hand van cartoon Jerry, hebben jongeren een eigen boek waarin zelf – met en zonder coaching & begeleiding – aan de slag kunnen. Gewoon vanuit huis. Leren wordt weer leuk! Of motivatie wordt weer gevonden.


Ps vind je het nou lastig om zelf te beginnen met het boek, kijk eens bij ‘coaching & begeleiding’. We kunnen altijd een jongerencoach aan je koppelen die met jou samen aan de slag gaat.

Geschikt voor: jongeren, jongvolwassenen

ISBN: 978-90-83052311
Verkoopprijs: € 14,95

Bestel het boek hier.

Vragen? Lees hier de FAQ.