Ergens voel je dat het niet helemaal – meer – klopt. Je twijfelt over je baan, over de richting die je op beweegt of over de invulling van je dagelijks leven. Het lijkt wel of je op pauze staat!. Wil je je hart volgen? Kan je niet wachten om in actie te komen dan is het DROOM! Traject individuele coaching & begeleiding echt iets voor jou! Een traject met volledige aandacht voor jou.

Resultaat:

Na 4 maanden weet je wat je wilt toevoegen dan wel veranderen in je leven, heb je diverse ideeën uitgeprobeerd, heb je een doel benoemt, heb je prioriteiten voor jezelf op een rij en heb je een plan dat leidt naar persoonlijke ontwikkeling en groei! Jij bent zelf weer gelukkig omdat je bezig bent met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Je staat niet meer ‘op pauze’. Je hebt inzicht en een concreet stappenplan hoe je dit kan doen, doordat er letterlijk ruimte is gemaakt voor jou en jouw ontwikkeling. Jij hoeft jezelf niet meer weg te cijferen. Je staat (weer) zelf op de eerste plaats en je kan jezelf voorrang geven. Jouw persoonlijke groei krijgt weer prioriteit, ook al is je leven vol met hectiek, drukte, zorg en andere belangrijke dingen. 

Je hebt minimaal 2 wensen, dromen, verlangens of ontwikkelpunten benoemd die jouw persoonlijke groei en geluk vormgeven. Je hebt een plan van aanpak waarvan je een aantal stappen hebt uitgeprobeerd. Je bent concreet met je plan de slag gegaan. 

Inhoud Coaching Traject

De manier waarop wij coachen is niet ergens vanaf willen, maar ergens naar toe werken!! De leidraad in de coaching en begeleiding is de methodiek van Learning Dreams © . Het unieke van dit programma is dat je direct aan de slag gaat. Je maakt stappen die passen bij jouw droom en jouw hectische leven, zodat jouw droom – of dromen – ook werkelijkheid worden. De coach staat naast je om je toe te juichen, mee te denken en jou te begeleiden. Ook als het moeilijk wordt en je dromen dreigen ondergesneeuwd te raken in de dagelijkse drukte van je leven. We volgen een driestappenplan :

Stap 1, Droom ontdekking:

In een persoonlijke sessie worden jouw dromen, verlangens, nieuwe dingen die je wilt leren in beeld gebracht. Dit doen we aan de hand van diverse werkvormen gebaseerd op de Learning Dreams Methode. Je kiest 1 droom uit waarmee je verder aan de slag wilt.

Stap 2, Dromen verbinden aan mogelijkheden.

In deze fase ga je op zoek naar stappen die nodig zijn om je droom en waar te maken. Samen met je coach breng je mogelijkheden in beeld en kies je welke stappen er voor jou mogelijk zijn. Jouw persoonlijke ontwikkeling & groei wordt direct in actie gezet. Samen met jouw coach maak je afspraken welke stappen je daadwerkelijk gaat zetten. Stappen die bij jou passen. We streven naar minimaal 3 stappen per droom. Je onderhoudt contact met je coach via app, mail. Facetime en persoonlijke ontmoeting.

Stap 3, Obstakels te lijf

We hebben allemaal leren lopen met vallen en opstaan. Zo is het ook met dromen. Er komen obstakels op je pad en dan is de coach er ook voor je. In deze fase heb je 1 obstakel in beeld gebracht en gezamenlijk een plan van aanpak bedacht. Je coach is er voor jou en steunt jou in deze fase.

Praktisch

Duur: 4 maanden. Daarin heb je een kennismaking en 4 persoonlijke coaching gesprekken. Tussendoor – elke twee weken – heb je contact met je coach via mail, app, telefoon, of een call ( skype, facetime). Want wij snappen dat je een druk bestaan hebt. Daarom gebruiken slimme manieren voor een regelmatige check- in om te horen hoe het gaat en je te voorzien van tips en steun. 

Locatie: nabij Zuiderpark Den Haag ( parkeren voor de deur) of in overleg op locatie

Kosten: € 2485,-

Aan de slag of meer weten:

meld je hier aan.