Dromen in je eentje is leuk…. Maar wat als je de krachten en inzichten van anderen bundelt en met elkaar aan de slag gaat! In de DROOM!Club vind je anderen gelijkgestemden. Samen hou je je dromen actueel. Samen deel je je ervaring, doe je inspiratie op voor nieuwe dromen en steun je elkaar bij het creëren van ruimte in het drukke leven. De DROOM!club biedt jou de ondersteuning die jij nodig hebt om je dromen niet – weer – ondergesneeuwd te laten raken of een tijdje in de koelkast te zetten. 

De droomclub biedt een groepscursus die vol zit met uitwisseling, inspiratie, en het gezamenlijk zoeken naar oplossingen voor obstakels die je onderweg tegenkomt! Een feestje van herkenning en steun. 


Stap 1

De ontdekkingsreis begint met een persoonlijk coachingsgesprek.
In een 1 op 1 setting is er volledig aandacht en rust voor jou, om tot de kern van jouw wensen, verlangens, en jouw nieuwsgierigheid door te dringen, en inzichtelijk te krijgen waar jouw dromen liggen. Je kiest 1 droom uit waar je mee aan de slag gaat.

Stap 2

In 4 groepsbijeenkomsten ga je met leden van de Droomclub op zoek naar stappen die nodig zijn om jouw droom waar te maken. Je maakt een persoonlijk plan op maat, waar je direct mee aan de slag gaat en die past in jouw leven. Je maakt gebruik van de kracht van de groep. Met elkaar weet je meer dan en als cursusgenoten herken je elkaar, je steunt elkaar, juicht elkaar toe en denkt met elkaar mee.

Stap 3

Voor steun en inspiratie kan je deelnemen in de app groep.

Na 3 maanden weet je wat je wilt toevoegen dan wel veranderen in je leven, heb je diverse ideeën uitgeprobeerd, heb je een doel benoemt, heb je prioriteiten voor jezelf op een rij en heb je een plan dat leidt naar persoonlijke ontwikkeling en groei! Jij bent zelf weer gelukkig omdat je bezig bent met jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Je staat niet meer ‘op pauze’.

In een groep van minimaal 5 personen stap je in je wereld van je droom en werk je met elkaar aan persoonlijke ontwikkeling en groei. Ben je enthousiast over DROOM! Wil je je hart volgen? Wil je groeien als mens? Kan je niet wachten om in actie te komen, maar heb je weinig tijd, dan is deze groepssessie zeker iets voor jou. 

Het unieke van dit programma is dat je direct aan de slag gaat. Je maakt stappen die passen bij jouw droom en jouw hectische leven, zodat jouw droom – of dromen – ook werkelijkheid worden en je jezelf ontwikkelt. De coach en je groepsleden staan naast je om je toe te juichen, mee te denken en jou te begeleiden. Ook als het moeilijk wordt en jouw groei dreigt ondergesneeuwd te raken in de dagelijkse drukte van je leven. We volgen een driestappenplan 

Praktisch

Duur : 3 maanden. Daarin heb een persoonlijke coaching gesprek gericht op droomontdekking, aangevuld met groepssessies. Wij snappen dat je een druk bestaan hebt. Daarom gebruiken slimme manieren voor een regelmatige check- in om te horen hoe het gaat en je te voorzien van tips en steun. Zo heb je tussendoor contact met je groep via, app, of een call ( skype, facetime). 
Locatie: historisch pand in Centrum Den Haag ( betaald parkeren voor de deur), of - in overleg - op locatie.

Kosten: € 847,50 (incl btw)

De sessies en de appgroep worden begeleid door een DROOMcoach. 

 

Meld je aan!