Het leven zit soms zo propvol met dingen die moeten gebeuren, dat je soms vergeet wat je zelf leuk vindt om te doen. Je hebt het gevoel dat je door je agenda wordt geleefd. Maar weet je nog toen je klein was… Je droomde dat je de wereld ging veroveren met jouw ideeën, kunsten en talenten. En wat is daar van gekomen…. Waar zijn jouw dromen gebleven ...

 

Kort en bondig:

Met DROOM!

Creer je ruimte voor jouw eigen (vergeten) droom

Ontdek je welke betekenis jij aan je leven wilt geven

Zet jouw persoonlijke ontwikkeling in gang

Werk je aan een happy family waarbij
jij het voorbeeld geeft dat Dromen waarmaken belangrijk is

Ruim je niks op, maar ga je direct aan de slag

Draag je bij aan een betere wereld,
voor jezelf en anderen

 

Echte tijd voor jezelf is er niet ( meer). Je eigen dromen heb je in de koelkast gezet. Je bent een supervrouw, prima collega met ambities, echtgenoot, loyale vriendin of zorgt goed voor je familie; je bent een gezellige moeder, social media genie, en manager Huishouden. Jezelf wegcijferen om al die rollen goed te kunnen vervullen, is de realiteit van alle dag geworden. En ergens voel je dat het niet helemaal – meer – klopt. Je twijfelt over je baan, over de richting die je op beweegt of over de invulling van je dagelijks leven. Het lijkt wel of je op pauze staat!.

Met DROOM! keren we met jou terug naar de basis. Niks uitstellen… gewoon nu tussen alle hectiek van alle dag door. We halen je eigen dromen – soms allang vergeten of diep weggestopt – weer te voorschijn. We zetten jouw ontwikkeling weer in gang. Stap voor stap gaan we op  ontdekking of deze droom nog steeds een glimlach op je gezicht te weeg brengt, je hart een beetje sneller doet kloppen of dat er een sprankel in je ogen ontstaat. Dromen worden letterlijk in praktijk gebracht. En jouw persoonlijke groei krijgt opnieuw een plek in jouw leven. Want juist als jij aan je eigen dromen werkt – hoe groot of klein ook - en stap voor stap al lerend op pad gaat, ben je een voorbeeld voor anderen, zo ook voor je kinderen.

Binnen DROOM! zweven we niet geheel los van de werkelijkheid: eerder het tegenovergestelde. We hanteren de methodiek van Learning Dreams© waar het hoofd – verstandig zijn - en ‘je hart volgen’ onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en in balans blijven. De uitspraak ‘je bent nooit te oud om te leren’, is onze leidraad. Het is zo leuk om in de wereld van je eigen dromen te stappen en nieuwe & verborgen talenten te ontdekken, op zoek te gaan naar inspiratie & verwondering en die dingen te ervaren die jouw hart een sprongetje laten maken. Geen grote levensvraagstukken, maar wel vragen die je nu vast aan het denken zetten! Persoonlijke groei staat centraal.

Het vraagt enorm veel moed om jezelf op de eerste plaats te zetten en jezelf voorrang te geven. Dat betekent niet dat de ander niet belangrijk is, Maar dat jij het waard bent. Dat jij jezelf de kans gunt om je dromen, je verlangens te ( her) ontdekken en jouw persoonlijk ontwikkeling een plek te geven.

Je gaat bij ons gelijk aan de slag naar je DROOM toe… De manier waarop wij coachen is niet ergens vanaf willen, maar ergens naar toe werken!! Geen soulsearching, of problemen oplossen, maar direct aan de slag. DROOM! coacht direct van inzicht naar doen. Wij helpen jou om daadwerkelijk die stappen te zetten die leiden naar een meer uitgebalanceerd leven waar ruimte is voor jou, jouw interesses en jouw groei.

Jouw DROOM!Traject draagt bij aan een wereld vol kansen & mogelijkheden voor  jezelf.