Ben je enthousiast over ons concept? Ben je zelf coach, maatschappelijk professional, of wil je coach worden. Binnen een Droom … en Leer bieden we drie coaching opleidingen, ieder met zijn eigen niveau of doelgroep.


Niveau Light

In een basistraining van 2 dagdelen leer je de basisbeginselen van de Learning Dreams Methode. Deze basis training leidt je op tot een vrijwillige coach, en waarna je als vrijwilliger aan de slag gaat – enkel en alleen - binnen de maatschappelijke programma’s van Stichting Stadslink.


Niveau basis DROOM! coach voor non profit sector

Deze opleiding is speciaal voor (sociaal) professionals die binnen het maatschappelijke veld werkzaam zijn. In deze opleiding leren zij zelfstandig mensen te begeleiden 


Niveau advanced DROOM! coach met eigen – toekomstige - praktijk

Deze opleiding is special ontwikkeld voor professionals die al coach zijn en een eigen praktijk hebben of dit juist ambiëren. 

De kracht van coachings en inspiratie bureau zit in het gebruik van gedegen – sociaal - psychologische methoden & technieken die over de jaren heen hun waarde hebben bewezen. Ook gebruiken we wetenschappelijke onderbouwde technieken die leunen op ‘personal grow initiative en de positieve psychologie. 

Al onze coaches zijn getraind en werken volgens de methode van Learning Dreams©. Deze methode is ontwikkeld aan de University of Minnesota, USA, door dr. G. Stein, die hiermee inzet op het creëren van een cultuur van leren & persoonlijke ontwikkeling in gezinnen, en gemeenschappen. De basis van Learning Dreams wordt gevormd door de gedachte dat elk mens een diepe motivatie heeft om te leren, te dromen en zich te ontwikkelen. Elk mens is van nature nieuwsgierig en heeft de behoefte nieuwe dingen te leren. Learning Dreams spreekt deze behoefte en nieuwsgierigheid actief aan.