Zoek je hulp voor je kind? Zit er meer in je kind dan er nu uitkomt? Maak je je zorgen om je kind? Zie je dat je kind moeite heeft met vrienden maken? Of zit je kind niet lekker in zijn vel…

Learning Dreams KinderCoaching en begeleiding kan hier bij helpen. Want elk kind is zoveel meer dan alleen zijn of haar probleem. Door in de coaching actief op zoek te gaan naar deze positieve krachten die al in het kind zitten, zijn talenten, haar nieuwsgierigheid en mogelijkheden, zijn/haar wil om zich te ontwikkelen, weten we het tij te keren. Onze insteek focust niet op de problemen die het kind ( of ouder ) ervaart, maar op het ‘gezonde’ deel van kind. Want de oplossing zit in het kind zelf. Onze coaching kan niet alleen ingezet worden om probleemgedrag te voorkomen of te verminderen, maar ook om de mogelijkheden en kansen van kinderen en hun opvoeders te vergroten om zo een positieve ontwikkeling van kinderen te bewerkstelligen. Kinderen krijgen handvatten om zelf hun leven & toekomst vorm te geven. Met als doel: Blije en Veerkrachtige kinderen!!


Waar kan onze kindercoaching bij helpen?

  • Zelfvertrouwen ontwikkelen
  • Weerbaar worden en eigen grenzen aangeven 
  • Weten hoe je vrienden maakt en houdt
  • Je eigen kwaliteiten & talenten ontdekken
  • Hulp durven vragen
  • Weten waar je zelf blij van wordt.
  • Tegen een stootje kunnen en bij tegenslag een oplossing bedenken ( veerkracht ontwikkelen)
  • Positief over jezelf denken

Onze kindercoaches begeleiden kinderen – en hun ouders – aan de hand van de Learning Dreams methode, door gerichte vragen, creatieve opdrachten en letterlijk op pad te gaan in de wereld van nieuwsgierigheid.


Praktisch
Duur: 4 sessies van 45 minuten waarin we met jouw kind aan de slag gaan met creatieve werkvormen adhv het Learning Dreams Werkboek. Aansluitend aan elke sessie houden we een interactieve terugkoppeling met de ouder(s) en de kinderen.
Tussendoor ga je en je kind samen aan de slag met ‘huiswerk’ dan wel leuke opdrachtjes. Het kan zijn dat je samen op pad gaat of dat je samen online iets gaat onderzoeken. Of dat je kind bij jou komt voor met een hulpvraag. Een perfecte manier om samen te werken aan een happy family.


Locatie: we komen graag aan huis. Mocht dit niet kunnen, dan overleggen we over een geschikte locatie.
Kosten: € 398,- per kind, meerprijs voor een extra kind € 250,-


Aan de slag of meer weten:

meld je hier aan.