Droom, veelgestelde vragen

Is een boek niet aangekomen. Is er een misdruk? Is het boek beschadigd? Heb je andere klachten? Of hebt je suggesties hoe wij ons werk beter kunnen doen? Laat het ons weten. Onze klantenservice is bereikbaar via e-mail ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).  Je kunt dan binnen een werkweek een reactie van ons verwachten.

Hier: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Binnen 14 dagen na terugzending van het product betalen we het aankoopbedrag terug.

Je kunt jouw bestelling, mits in originele staat en verpakking, zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. De kosten van het retourneren van de bestelling komen helaas voor jouw rekening. Alleen op deze manier kunnen we de prijzen/verzendkosten voor onze producten laag houden.

Via de mail of via de whatsapp krijg je een betaalverzoek voor je bestelling. Deze kan je via IDEAl voldoen. De factuur van je bestelling, ontvang je via de mail.

We willen zoveel mogelijk bedragen aan maatschappelijke programma’s, zodat voor elk boek dat verkocht wordt een kwetsbaar kind ook een boek krijgt. 

Wil je meer dan 100 exemplaren bestellen: neem dan contact met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding: ‘groot inkopen’

 

Jouw bestelling wordt stevig verpakt als brievenbuspakje en bezorgd door PostNL

De verzendkosten zijn afhankelijk van hoe hoog het totale bedrag van jouw bestelling is. We proberen zoveel mogelijk je boek(en) via een brievenbuspakje te laten bezorgen.
Kosten: € 4,95

We proberen je boek zsm bij jou in de brievenbus te laten vallen. PostNL helpt ons hierbij. De levertijd variërend van 2 tot 5 werkdagen. 

Als het boek inclusief verpakking door de brievenbus past, dan wordt het inderdaad als brievenbusstuk verzonden en niet als pakket. Wij hanteren hiervoor de richtlijnen van PostNL.

Ja, de prijzen van de werkboeken zijn zijn inclusief 9% btw, tenzij anders vermeld.

 

Nee, maar je kan je vraag sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zorgen ervoor dat de vraag bij de juiste persoon komt.

 

Ja, we hebben boeken op voorraad.

Wijzelf. Door dit in eigen beheer te doen, kunnen we meer bijdragen aan de maatschappelijke programma’s.